Möt vinnarna – 23 mars 2023


När? Torsdag 23 mars, kl. 09:00-11:00
Var? Digitalt
Pris? Gratis [Obs begränsat antal platser]

Torsdagen den 23 mars 2023 ordnar Web Service Award det traditionella eventet: Möt vinnarna av 2022 års Web Service Award-utmärkelse för Sveriges bästa webbplatser och intranät enligt sina användare. Vinnarna har röstats fram i Sveriges största webbplatsundersökning. Vilket gör priset unikt. Här är det inte proffs som tyckt till utan de som webbplatserna och intranäten faktiskt vänder sig till, besökarna.

Vi vill tacka våra sponsorer: Knowit Experience, Soleil och Sitevision

Program

09:00 Pierre Du Rietz, Web Service Award, inleder med att hälsa välkommen och berätta om utmärkelsen.

09:10 Tillgängligt och engagerande på opera.se. Göteborgsoperans webbplats opera.se är vinnare i kategori kommersiella webbplatser.
Talare: Lena Jaksch, kommunikationschef och Toby Morey, webmaster på Göteborgsoperan,

09:40 Paus

09:45 Verksamt.se – Hur flera myndigheter samarbetar med en gemensam målgrupp. Verksamt.se är vinnare i kategori samhällsinformation. Talare: Karin Walford, gruppledare och Pierre Dahlström redaktör för Verksamt.se. Båda jobbar på Tillväxtverket.

10:15 Paus

10:20 Från ett inferno till ett effektivt Interno! Kungliga Bibliotekets intranät Interno är vinnare i kategori bästa intranät. Talare: Anders Hejll, webbstrateg och projektledare och Jo Barker, kommunikatör och innehållsansvarig på Kungliga Biblioteket.

10:50-11:00: Summering

[Om du inte kan se formuläret ovan så anmäl dig via https://pages.upsales.com/4095u049a3e2f86f44b95a75ce5779a9ee863]


Sponsorer

Knowit Experience är Nordens största digitalbyrå. Vi skapar digitala kundupplevelser och robusta lösningar med användaren i centrum. Det gör vi genom att koppla samman data och insikt med kreativitet och teknologi.

Soleil. Vi hjälper dig att skapa bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg.

Sitevision. Den bästa kommunikationen är den som blir av och den som når fram – idag och imorgon. Välj Sveriges mest enkla och omtyckta CMS för webbplatser och intranät, du också.